WEB Hosting

Mail Hosting

512 MB; 10 E-mail aadresa

Paket Mail je izbor samo za osnovnu stranicu i mail. Uobičajeno se na ovakav tip hostinga postavljaju obične statične HTMLstranice.  Osim postavljanja stranice imate pravo da otvorite i do 10 E-mail adresa u obliku: ime@mojadomena.com.

Cijena paketa je 25,00 KM / godišnje +PDV

Mini Hosting

2 GB; 30 E-mail aadresa

Paket MINI je odličan izbor za poslovne prezentacije ili osobne stranice. Uobičajeno se na ovakav tip hostinga postavljaju obične statične HTML ili Flash stranice. Paket ima podršku i za PHP, Perl i mySQL što vam omogućava da pokrenete i skripte koje koriste bazu podataka. Na ovaj tip hostinga je moguće postaviti i portale koji se oslanjaju na bazu podataka, kao što je na primjer: Joomla, WordPress, Drupal. Osim postavljanja stranice imate pravo da otvorite i do 30 E-mail adresa u obliku: ime@mojadomena.com.

Web kontrol panel (cPanel) vam omogućava da sami upravljate servisima, da podešavate E-mail adrese, da gledate statistiku, pravite backup, šaljete datoteke na server i još mnogo toga.

Cijena paketa je 99,00 KM / godišnje +PDV

 

Standard Hosting

4 GB; 150 E-mail adresa

Paket Standard je odličan izbor za poslovne i osobne WEB prezentacije. Uobičajeno se na ovakav tip paketa postavljaju statične HTML stranice i po potrebi se mogu postavljati i WEB aplikacije. U ovom paketu dobijate podršku za PHP, Perl i mySQL što vam daje tehničku podlogu za pokretanje portala koji se oslanjaju na bazu podataka, kao što je na primjer: Joomla, WordPress, Drupal. Osim postavljanja stranice imate pravo da otvorite do 150 E-mail adresa u obliku ime@mojadomena.com, što je dovoljan broj adresa da otvorite sve poslovne E-mail adrese i plus da svim radnicima ili prijateljima dodijelite i privatnu E-mail adresu na vašoj domeni.

Web kontrol panel (cPanel) Vam omogućava da sami upravljate servisima, da podešavate E-mail adrese, da gledate statistiku, pravite backup, šaljete datoteke na server i još mnogo toga.

Ovaj paket je odličan izbor za manje i srednje kompanije, kao i za ozbiljnije privatne WEB projekte.

Cijena paketa 119,00 KM / godišnje + PDV

 

Maxi hosting

10 GB; 300 e-mail adresa

Paket Maxi je je odličan izbor za stranice bilo koje kompanije i dobra je početna točka za pokretanje WEB portala. Na ovaj tip servera može da se postavi bilo koja stranica, statična ili dinamička, a uobičajeno se na ovakav tip servera postavljaju dinamički WEB portali, CMS portali i specijalizirane WEB aplikacije. Podrška za PHP, Perl i mySQL osigurava vam pokretanje i više WEB aplikacija u isto vrijeme, i bez problema možete pokreniti standardne portale kao što je Joomla, WordPress ili Drupal. Osim postavljanja stranice imate pravo da otvorite do 300 E-mail adresa u obliku: ime@mojadomena.com.

Web kontrol panel (cPanel) Vam omogućava da sami upravljate servisima, da podešavate E-mail adrese, da gledate statistiku, pravite backup, šaljete datoteke na server i još mnogo toga.

Ovaj paket ima najpovoljniji odnos cijene i kvalitete.  Dobijate hosting sa profesionalnih tehničkim karakteristikama i sa hostingom dobijate odličnu podršku. Ako se odlučite za Maxi paket sigurno ćete biti i više nego zadovoljni.

Cijena paketa je 199 KM /godišnje + PDV

 

 

webhosting-1Uz svali paket trebate imati registriranu domenu, ili je možete registrirati kod nas.

Cijenik registracije domena

Pored navedenih domena vršimo registraciju i svih ostalih javnih domena – kontaktirajte nas na hertronic@hertronic.com

.COM
.NET
.ORG
.BIZ
.INFO
.EU
  35 KM
35 KM
35 KM
35 KM
35 KM
35 KM
adminWEB Hosting